Фотепилатор Silk'n Infinity Fresh сет 400K импулса + Lady Shave W&D + Blue Box

SKU
INFINITYFRESH
Не е налично
Special Price 498,97 лв. Цена 638,99 лв.
Преглед

– eHPL™ технология, подходяща за всички цветове на кожата и почти всички цветове на косъма
– 400 000 импулса
– За лице и тяло
– 2 метода на работа - пулсиране и плъзгане
– Безплатно мобилно приложение за планиране на процедурите
– Брояч на имулсите чрез Bluetooth връзка!
– Удобен калъф за съхранение
– Поставка за дезинфекция на лампата
– Електрическа самобръсначка Silk'n Lady Shave

Silk'n представя нов, елегантен комплект за трайно обекосмяване Silk'n Infinity Fresh, който включва:

1.Фотоепилатор Silk'n Infinity, 400 000 импулса

eHPL™ - най - новата технология в трайното обезкосмяване, представена за първи път от Silk’n Infinity. Комбинацията от Галванична и Оптична енергии позволява косъмът да бъде остранен по - ефективно, отваряйки порите, за да може светлинните импулси оптимално да достигнат до космения фоликул. Бързо отстранява нежеланото окосмяване без болка, раздразнение на кожата или подкожни косми. Eфективно и безопасно третиране на почти ВСИЧКИ ЦВЕТОВЕ НА КОЖАТА, ДОРИ И НАЙ – ТЪМНИТЕ. Успешно отсранява дори червени и сиви косми.

Процедура на цяло тяло се изпълнява за по - малко от 20 минути!

Безболезнен и без раздразнение на кожата!
Процедурите със Silk’n Infinity са безболезнени - третирате космените фоликули, като растежа на космите намалява постепенно след всяка следваща процедура.

Благодарение на скоростното подаване на импулси, Silk’n Infinity работи 2 пъти по - бързо. Уредът подава импулси в интервал по 1 до 2 секунди, т.е можете да плъзгата уреда по повърхността на кожата си, без да изчаквате зареждане на всеки следващ импулс.

Подходящ за лице и тяло
Третиращата повърхност от 3 cm² е идеална за третиране на малки зони, включително лице и бикини линия! Големият брой на импулсите е достатъчен за постигане на перманентни резултати върху всички зони. Най - често третираните зони са крака, подмишници, бикини линия и горна устна.

400,000 импулса за безкрайна гладкост - отстраните нежеланото окосмяване без усилия. Големият брой импуси гарантира, че няма да са ви необходими допълнителни средства за резервни лампи.

Преди процедура е необходимо да подкъсите или отстраните косъма, това позволява светлинният импулс да проникне до корена, без да се разсейва по дължината му. Можете да направите това с:

2.Електрическата самобръсначка Silk'n Lady Shave

Работи безжично и е подходяща за цяло тяло. Приставката гребен ви помага при подстригване и оформяне на места като бикини линията, прецизно и нежно. Оформящата глава е проектирана така, че да отстранява и най-малките и леки косъмчета с изключителна прецизност.

Система за безопасно бръснене за съвършена защита на кожата, устойчив на напръсквания с вода. Ергономичен дизайн, компактен и лек.

3. Silk'n поставка за дезинфекция на лампата

Silk'n Cleansing Box е система за дезинфекция, почистваща вашият уред само за 6;7 мин. Тайната се крие в синята LED светлина, която действа антибактериално. Бактериите поглъщат отдаваната Led светлина и умират. След дезинфекция, вашият уред е идеално чист и вече не е проблем да го споделяте. Революционна система предлагана за първи път на пазара единствено от Silk'n.

Характеристики
Manufacturer Silkn
Гаранция(месеци) 24 месеца
Сменяема лампа Не
Брояч на импулси Не
Write Your Own Review
Оценявате:Фотепилатор Silk'n Infinity Fresh сет 400K импулса + Lady Shave W&D + Blue Box
Вашата оценка