Фотоепилатор Silk'n Motion 350 000 импулса

SKU
Motion-350
Не е налично
Special Price 299,00 лв. Цена 498,99 лв.
Преглед
  • Автоматична система за подаване на импулси

  • Подходящ за лице и тяло

  • 350,000 светлинни импулси

  • 5 степени на работа

  • регулируема сила

  • 3 сензора за цвят, докосване и движение 

  • Може да се използва след излагане на слънце (само на степен 1)

  • Площ на лампата: 3 cm²

  • Планиране на процедурите чрез безплатно приложение Silk’n App

 Silk’n Motion използва патентована технология Touch & Glide, благодарение на която процедурите са лесни, бързи и ефективни. Motion разполага само с един бутон за включване и изключване на устройството и за промяна на степента. Това означава, че вече не трябва да натискате импулсен бутон, за да излъчите светлинен импулс. Просто поставете устройството върху кожата си и Motion автоматично ще излъчва импулс.
Може да изберете да третирате по-малки зони по-бавно, като премествате устройството от място на място. За по-големи области и по-бърза процедура използвайте уреда чрез плъзгане. 
Motion е снабден с 3 сензора: за цвят; докосване и движение на кожата.
Устройството чете вашия тон на кожата (сензор за цвят), за да определи дали е подходящ за третиране с избраното ниво на енергия. Докоснете кожата си с устройството (сензор за докосване), автоматично ще светне, и когато спрете да премествате устройството, то ще прекрати автоматично работата си (сензор движение).

НОВО: Автоматична система за допълнителна сигурност

Silk'n Motion, може да се използва и от хора с по-тъмен цвят на кожата. Изцяло нова система за автоматично регулиране на енергията в комбинация с интелигентен сензор за цвета на кожата гарантира, че енергийното ниво на устройството може автоматично да се понижи до ниво 2 - безопасно за всички тонове на кожата. В допълнение, Silk'n Motion разполага със защитен механизъм за защита на очите ви. Светлинен импулс се излъчва само когато устройството е в контакт с кожата Ви.

Silk'n Motion е с компактен дизайн - ергономично проектираната дръжка осигурява подобрено сцепление. Това прави отстраняването на окосмяването от тялото и лицето Ви още по-лесно. Освен това Motion не изисква зареждане. Просто поставете кабела в контакта и веднага можете да започнете процедура.

Подходящ за употреба след излагане на слънце
Silk'n Motion може да се използва и върху кожа с тен. Това обаче е разрешено само при най-ниското енергийно ниво (1).

350 000 светлинни пулса за тялото и лицето
С Silk'n Motion разполага с 350 000 светлинни импулса, които са достатъчни за многократни процедури за цялото тяло и лицето. Това означава, че не се изискват резервни лампи, което го прави по-рентабилен за вас в сравнение с другите продукти на пазара.

5 енергийни нива с регулируема скорост 
Silk'n Motion разполага с 5 енергийни нива, като 1 е най-ниската. Енергийните нива са свързани със скоростта. Колкото по-високо е нивото на енергия, толкова по-ефективно е лечението. Един светлинен импулс се излъчва за секунда на енергийно ниво 1. Освен това, можете да използвате това ниво, когато сте били на слънце. Един светлинен импулс се излъчва на всеки 3.5 секунди на ниво 5. Това ниво е най-ефективното и осигурява най-добри резултати.

Безплатно приложение SILK’N APP за планиране на процедурите
За постигането на най-добри резултати са необходими няколко процедури. За да планирате процедурите си и да не пропускате нито един косъм, използвайте приложението Silk'n. Автоматично уведомяване Ви гарантира, че никога няма да пропуснете последваща процедура. Приложението също отговаря на всички въпроси, които може да имате във връзка с Вашето устройство Silk'n Motion. Удобен и многофункционален!

Характеристики
Manufacturer Silkn
Гаранция(месеци) 24
Импулси 350 000
Сменяема лампа Не
Power KJ/cm² 6
Площ лампа cm² 3
Брояч на импулси Не
Write Your Own Review
Оценявате:Фотоепилатор Silk'n Motion 350 000 импулса
Вашата оценка