Уред за лице и тяло с EMS електростимилация и LED фотонна терпаия Lescolton

SKU
LedLesc
In stock
Only 1 left
Special Price €216.79 Regular Price €255.59
-
+
Overview

- EMS електростимулация
- фотонна терапия (червени, жълтите и синя светлина)
- подходящ за всеки фото тип кожа
- подходящ за лице и тяло
- изработен от висококачествени материали
- гъвкав и мек дизайн

Революционнен мултифункционален уред за лице и тяло комбиниращ две основни технологии: EMS микроток (електростимулация) и специална фототерапия с различни дължини на вълната. Уреда е с ергономичен и мек дизайн, който може свободно да се огъва и регулира така, че да отговаря на извивката на човешкото тяло и да се адаптира към използването на различни части на тялото.

Основни функции:

EMS електростимулация

Електроцтимулацията е метод, при който се използва микроток с ниска честота. Терапията подобрява кръвообращенито и лимфната циркулация. Стяга и подобрява състоянието на кожата. Стимулира производство на колаген и регенарацията на клетките. Разрушава структурата на мастните депа и ускорява горенето на подкожна мазнина. При редовна употреба оказва положително влияние върху мускулите, кръвоносните съдове и нервите в човешкия организъм. Електростимулацията е изключително подходяща при възстановяване след травми или обездвижване, при натрупана физическа умора, при по-слаба мускулатура , при дисбаланс в развитието на различните мускули. Електростиулацията включва 6 режима, с времетраене от 30 минути.

 

Фотонна терапия

Фотонната терапия включва три вида светлина с различна дължини: червени, жълтите и сини светлинни диоди, които са подредени в матрица с три специални дължини на вълната, които има различно лечебно действие върху кожата. Терапията е с продължителност от 25 минути , като може да работи на монохромен режим (с един вид светлина) или с режим със смесена светлина, съчетаващ трите светлини (червена, синя и жълта).


Червена светлина (дължина на вълната: 640nm)- насърчава производството на колаген, стимулира клетъчната активност и редуцита финните линии и бръчки. Насърчава кръвообращението като така се подобрява еластичността и тонуса на кожата. Има силно изразено анти-ейдж действие и спомага за регенерацията на клетките. Подмладява и ревитализира кожата.

Жълта светлина (дължина на вълната: 583nm)- насърчава кръвообращението и стимулира клетъчната активност. Подобрява лимфната ситема и балансира чувствителната кожа. Изравнява тена на кожата и премахване на зачервяването. Много полезна при лечение на пигментация, включително на дълбоки и възрастови петна.

Синя светлина (дължина на вълната: 423nm)- има антибактериално действие. Подходяща при третиране на акне, свръхчувствителна кожа, елиминира пъпки от различен характер. Регулира дейността на мастните жлези, порите стават по-малко видими, кожата става гладка и чиста. Подпомага по-бързото заздравяване на раните.

Предимства на Led терапията:

- не предизвиква зачервявания и изгаряне
- не предизвиква фотостареене
- безопасна и безболезнена процедура
- подходяща за всеки фототип кожа

Включено количество LED светлинни диоди:

Общо брой: 573 бр.
Червени: 195 бр;
Жълти: 194бр;
Сини: 184бр

Включено в комплекта:

1 x уред
1 x захранващ адаптер
1 x инструкции за употреба
1 x очила

Гаранция: 12 месеца

More Information
Warranty (months) 12
Write Your Own Review
You're reviewing:Уред за лице и тяло с EMS електростимилация и LED фотонна терпаия Lescolton
Your Rating