Silk'n ToothWave - звукова електрическа четка за зъби, 48 000 оборота/мин

SKU
SILKNWAVE
Налично
Само 1
537,99 лв.
-
+
Преглед

- Електрическа четка за зъби с патентована технология DentalRF ™ за професионални резултати
- Почиства и защитава зъбите на молекулярно ниво
- Първата електрическа четка за зъби за отстраняване на зъбен камък
- До 8 нюанса по-бели зъби за 6 седмици
- Премахва плаката с до 70 %
- Премахва упорити петна с до 79%
- Намалява възпалението на венците с до 72%
- Клинично доказана, безопасна, нежна и ефективна
- Може да се използва до 2 седмици с едно зареждане
- Включва две резервни четки: малка и голяма

 

Искате ли по-бяла усмивка и по-здрави венци? Открийте революционната електрическа четка за зъби Silk’s ToothWave, която прави много повече от всяка друга четка за зъби на пазара.


DENTALRF ™ ТЕХНОЛОГИЯ: клинично доказана и патентована технология
Silk’t ToothWave не е обикновена електрическа четка за зъби. Всъщност резултатите, постигнати с нея, се различават значително от всяка друга четка за зъби. Тайната зад ToothWave е новата, клинично доказана, патентована и безопасна DentalRF ™ технология, с която ще постигнете професионални резултати у дома.

Как работи?
С течение на времето и с ежедневна употреба Silk’s ToothWave е в състояние да ви осигури забележително подобрена устна хигиена. Тя не само премахва плаката, но за разлика от други обикновени електрически или ръчни четки за зъби, премахва упоритите петна и дори зъбния камък. Освен това намалява възпалението на венците и гарантира по-здрави венци. Всичко това е възможно благодарение на революционната технология DentalRF ™.

Иновативна почистваща глава
Главата на четката е проектирана да работи оптимално в хармония с технологията DentalRF ™. В нея са вградени два електрода, които позволяват движение на радиочестотната вълна и силиконова лента, която придвижва вълните да повърхността на зъба. Технологията DentalRF ™, ефективно и в същото време деликатно достига дълбоко до зъба и по продължение на венеца. Власинките на четката са неабразивни и изключително нежни, което предпазва зъбния емайл и предотвратява чувствителността.
След 1 месец ще забележите цялостна промяна в състояние на зъбите. И след 2 месеца резултатите ще бъдат още по-поразителни; ясно ще видите, че зъбите ви са станали много по-чисти, по-бели и по-здрави.

Дълъг живот на батерията
При едно пълно зареждане и при редовна употреба (два пъти на ден в продължение на 2 минути) Silk’s ToothWavе ще работи до 2 седмици без да е необходимо зареждане.

3 Вибрационни скорости
Silk’s ToothWave е снабдена с 3 скорости на вибрация (висока, средна или ниска вибрация). С най-високата скорост на вибрация, ToothWave прави до 48 000 вибриращи оборота в минута, което гарантира максимално и ефективно почистване на зъбните повърхности. Препоръчително е да използвате четката на най-високата скорост за постигане на максимални резултати.

Smart Таймер
Silk’t ToothWave е снабдена с интелигентен таймер за интервал от 30 секунди, който сигнализира, когато е завършено почистването на съответната зона и трябва да преминете нататък. След 2 минути непрекъсната употреба устройството автоматично ще се изключи.

Водоустойчива
Silk’n e с водоустойчив дизайн – може да се използва под душа или ваната.

Характеристики
Manufacturer Silkn
Гаранция(месеци) 24
Write Your Own Review
Оценявате:Silk'n ToothWave - звукова електрическа четка за зъби, 48 000 оборота/мин
Вашата оценка